Xoxo
Tuesday, 2 July 2013 | 23:32 |
I hate this situation hm why must be like this? :') SEMUANYA MENJADI TANDA TANYA!!!!!! Kenapa mesti aku yang dapat macam nie? Kenapa mesti aku yang kena mengalah sedangkan dia tahu aku sayang dia :') kenapa mesti aku mengalah untuk orang lain? Kenapa kebahagiaan aku juga yang kau nak rampas? Kenapa mesti dia? KENAPA :') kenapa aku mesti mengalah untuk kau dan sekali gua kehilangan orang yang aku sayang? ;') kenapa? Kenapa mesti dia? Itu je aku nak tahu kenapa mesti dia yang kau mahu kan? :') aku perempuan kau perempuan, kau mesti tahu macam mana sakitnya bila orang yang kau sayang kena rampas :') kau buat dia lupa siapa dia dengan aku . Aku tak salah kan sesiapa tapi memang sejak kau hadir everything berubah :') Kalau perlukan kebahagiaan bukan dengan cara macam nie, aku dah hilang semuanya :') 


HURT! 
Peluang?
| 19:51 |
      Hello and Asalammualaikum guys :') okay hari nie nini nak share sikit tapi maybe semua dah tahu kan apa yang nini nak share dekat sini hehe :') so tajuk PELUANG? Semua peluang yang nini ada sekarang dah hilang :'D nini tak faham kenapa mesti nini yang jadi mangsa, kenapa mesti nini yang mengalah? Nini dah penat nak mengalah untuk orang lain demi kebahagiaan diaorang, kenapa mesti nini hilang orang yang nini sayang? :'D 

Punya ramai lagi orang dekat luar sana but why must him? Why? :'/ nini harap puasa nie akan ada something istimewa yang akan berlaku tapi kenapa semuanya hilang? :') nini tak sangka dia akan berubah sebab DIA :') nini pun tak tahu kemana pergi dia yang dulu, yang always ada untuk nini, yang ada bila nini dalam keadaan macam nie :')

Dari hari Jumaat minggu lepas air mata nie mengalir untuk dia tapi dia langsung tak ambil peduli :') DIA baru menangis sekali awak dah risau then saya? Awak buat saya macam orang asing, awak halau saya, awak buang semua nie, awak marah saya . Saya nak tanya kemana awak yang dulu yang tak mudah terpengaruh? Kemana? Kemana awak yang tak nak tengok saya menangis ? Kemana awak? :'D

Saya masih ingat semua pesanan dia dekat saya tapi kenapa semua pesanan saya dah dilupakan? Awak jatuh berkali2 saya sentiasa hulurkan tangan untuk awak bangun sebab saya sayang awak saya sayang kita, tapi kenapa sekarang saya jatuh awak langsung tak hulurkan tangan? Malah awak lepaskan tangan saya ini :') awak kenapa berubah sampai jadi macam nie? Saya text awak tapi awak tak reply then awak cakap awak tak ada kredit tapi kenapa call dia ada pula kredit ? :') kenapa mesti tipu? Kenapa sejak dia hadir semuanya jadi huru hara? Kenapa mesti awak yang dia nak rampas dari saya ? KENAPA?!!! :'))

Apa sebenarnya yang tak kena dengan awak :') kenapa berubah sampai macam nie? C': seteruk2 kesilapan yang awak pernah buat dekat saya, saya still terima awak sebab awak kata (saya punca awak jadi semangat) :') then kenapa bila saya buat silap sikit awak dah macam nie? :') kenapa bila dia muncul awak nak jadi macam nie? :') mana awak yang dulu yang akan pertahankan semua yang kita dah susah payah bina? (': Mana? :') Saya rindu relay kita yang dulu even awak tak :') menitik air mata saya sambil taip nie :')

Awak cakap awak cuma nak betulkan keadaan je tapi kenapa sampai macam nie? Awak kata awak cuma kesian dekat dia then kenapa jadi macam nie? :') awak tak nak kecewa kan dia then sanggup buat saya macam nie? :') hati saya sedih kecewa hancur bila awak tweet macam tu :') sedih awak bila orang yang kita sayang kena rampas :') saya nie siapa sebenarnya untuk awak ? ;'D 

Saya tak pernah rampas siapa2 pun tapi kenapa orang mesti rampas awak dari saya? Kenapa mesti awak? :') saya sedih tengok hubungan kita hancur sebab nie :') sedih awak :') semua yang kita plan yang kita nak buat semua hancur :') 

I miss your kiss, i miss your hug, i miss the way you look at me, I miss the old you, I miss the way you cares about me, I miss the way you afraid that you'll losing me, I miss the way you touch me, I miss every single thing about you and US :') I really miss when you call me (BABY BOO) :') I know awak tak rinddu semua ini :')

Kalau awak tak nak saya ganggu awak, saya tak akan ganggu dah :') kalau saya terpaksa mengalah dan tinggal kan semua nie, saya akan buat awak :') semua pelangi kita bina sama2 dah hancur :') saya harap awak happy tengok kita dah macam nie :') ini yang awak nak kan? Okay saya buat ;'D saya akan pastikan yang awak tak akan jumpa saya dah lepas nie awak :') sebab itu yang korang semua nak kan? Okay AKU AKAN PERGI :'D

       
        Thank guys sebab buat aku dengan dia macam nie :') and awak thanks sebab terpengaruh dengan cakap orang :') aku akan pergi macam yang korang nak :') korang buat aku macam nie terima kasih banyak-banyak, What you give you'll get back :') 

Please tekan Follow diatas terima kasih ♥

CURRENTLY : Werid 
MOOD : hurt :')


Life Suck
Big Boss